David Meier

David Meier (1990-)

Den tyske designer David Meier er drivkraften bag studiomeiid, som blev grundlagt i 2019. Med en Bachelor of Arts og en Master of Science i Industrielt design og et solidt fundament inden for teknisk modelfremstilling har Meier gjort sig bemærket på designscenen med sin kompromisløse æstetiske vision såvel som design af produkter, der ubesværet forener en høj grad af funktionalitet med en stærk visuel retning. David Meier har aldrig været bleg for at skabe design med legende og humoristiske udtryk, og det tages derfor som et kompliment, hvis et produkt formår at give et smil på læben.

Designet af David Meier

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.