3.239.11.178 - US

Danielle Siggerud

Danielle Siggerud er en norsk arkitekt med base i København. Hun har en Master fra Det Kongelige Kunstakademi i Danmark og har tidligere arbejdet med den anerkendte arkitekt John Pawson i London. Hun etablerede sit eget studie i København i 2016. Danielle Siggerud bestræber sig altid på at starte et nyt projekt med et åbent sind. Hun mener at arkitektur altid er en dialog og at hun naturligvis har sine præferencer for design. Når hun kigger igennem sin portefølje, er det klart at hendes design udstråler minimalisme og hendes brug af naturlige materialer, såsom sten og marmor. For Danielle Siggerud handler arkitektur om at fjerne overskydende og fokusere på væsentlige former. Det handler om streng opmærksomhed på detaljer og et omhyggeligt valg af de rigtige materialer. Designeren Danielle Siggerud bestræber sig desuden efter at skabe rolige rum, der føles bløde og følelsesladet, men som også virker indbydende og giver mennesker lyst til at bruge møblerne.

Designet af Danielle Siggerud

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.