Daniel Rybakken & Andreas Engesvik


Daniel Rybakken blev født i 1984 i Oslo, Norge. Han studerede design på The Oslo School of Architecture og The School of Arts & Craft I Göteborg før han I 2008 valgte at blive selvstændig. Han har i sine år som designer vundet adskillige priser, bl.a. ”Best of the Best” Red Dot Award i Singapore (2007), The London Design Medal (2013) og The Golden Chair fra The Swedish Association of Architects (2013).
Andreas Engesvik er en nordisk designer, som i 2008 startede sit eget studie. Før han blev selvstændig, var han med til at starte det banebrydende designstudie ”Norway Says”, hvor han arbejdede i 6 år. Engesvik startede med at studere Art History på The University of Bergen i Norge og studerede efterfølgende design på The National College of Art and Design, hvor han dimitterede i 2000 og kunne nu kalde sig selv for designer. Han har sidenhen modtaget en lang række internationale priser, herunder The Red Dot, IF Product Design Award og The Wallpaper Design Award.
I samarbejde med HAY har de to designere i samarbejde skabt Arbour.

Designet af Daniel Rybakken & Andreas Engesvik

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.