Daniel Enoksson

 

Daniel Enoksson er en svensk designer, der grundlagde sit designstudie i hjertet af Stockholm i 2008. Han er uddannet ved Beckmans College of Design og arbejder inden for design og interiørarkitektur. Daniel Enoksson har etableret et ry som en samarbejdende designer, som er i stand til at tilpasse sig forskellige omgivelser og en som igennem sine design forsøger at skabe værdi for både forbruger og producent. Daniel Enokssons tilgang til design bliver ofte udarbejdet i forhold til forbrugernes krav, hvilket hjælper designeren med at udvikle funktionelle og æstetiske produkter. Designeren Daniel Enoksson har en særlig forkærlighed for specielle materialer og finish. Designstudiet arbejder med en kreativ tilgang til hvert projekt med et væsentligt formål om at skabe et holdbart og tidløst resultat i et skiftende marked. Det daglige arbejde i studiet indeholder arbejde med industrielle designprojekter, interiøropgaver – både private og offentlige. Derudover også at anvende sin viden til at lære andre om design og hvordan man bruger det.

Designet af Daniel Enoksson

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.