3.229.117.191 - US

Corsini & Ruiz Millet

Barba Corsini (1916-2008) var en førende funktionalistisk arkitekt, der vandt international ros for sin arkitektur og sit design til La Pedrera i Barcelona. Corsini blev stærkt inspireret af den tyske arkitekt Mies van der Rohe og den amerikanske arkitekt Frank Lloyd Wright. Han havde også en stor tilknytning til den finske arkitektur, som han mente var den fineste i Europa på grund af den kraftige enkelthed i designene. ”Kraftig enkelthed” er måske en passende beskrivelse af Corsinis personlige tilgang til design, repræsenteret ved Pedrera kollektionen.
Joaquim Ruiz Millet (f. 1955) grundlagde Galeria H20 i Barcelona i 1989, hvor han fortsatte sine aktiviteter som galleriejer, kurator for udstillinger og redaktør af bøger og designobjekter. Under restaureringen af La Pedrera i 1991 opdagede han skønheden i den store gulvlampe PD2 og reddede den fra at blive smidt væk. Ruiz Millet begyndte at samarbejde med Corsini for at relancere de originale design, designet til La Pedrera.

Designet af Corsini & Ruiz Millet

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.