Colin King

Colin King 

Colin King er kunstner på mange aspekter. Han er ikke blot en talentfuld designer, men har blandt andet også en professionel dansekarriere med i rygsækken, har været ejendomsmægler, stylist, og meget mere. Colin King er født i 1988 og voksede op på en gård i Ohio, men han var altid klar over, at han skulle ud i den store verden. Kings dansekarriere spiller en stor rolle når det kommer til hans designs. Begge skal opfattes og opleves uden nogen form for kommunikation, og både dans og design handler om proportioner, linjer, komposition og rum. Selv siger han at dans og design deler mange af de samme aspekter, og at det er en stor del af hans inspirationskilde at blande de to stilarter. Kings tilgang til interiør- og produktdesign taler til den bredere bevidsthed, en dansers forståelse af stilhed og detaljer. Kings evne til at inddrage de glemte aspekter og hjørner af hjemmet, og forvandle dem til objekter der er værd at være opmærksomme på, gør hans kunst ekstra spændende. Colin King er at finde i et hav af store magasiner, som blandt andet Vogue, T Magazine, Living og mange flere.

Designet af Colin King

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.