44.220.44.148 - US

Clara von Zweigbergk

Clara von Zweigbergk er en grafisk designer og kunstdirektør fra Stockholm, Sverige. Hun studerede ved Beckmans School of Design i Stockholm og på Art Center College of Design i Pasadena, USA. Hun har derefter arbejdet som Senior Grafisk Designer hos Lissoni Associati i Milano i fire år. Clara von Zweigbergk har en bred erfaring med at arbejde inden for både reklamebureauer og tværfaglige designstuder. Efter en periode i Milano, vendte hun tilbage til Sverige for at etablere sit eget designstudie. Hendes arbejde har modtaget international anerkendelse og hun har vundet en række designpriser. Zweigbergks arbejde er kendetegnet ved enkelthed, balance og specielle farvevalg. I 2010 indgik hun i et tæt samarbejde med HAY, hvor hun har dannet den visuelle identitet.

Designet af Clara von Zweigbergk

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.