3.230.173.188 - US

Christian Troels (1984-)


Christian Troels blev uddannet til Industriel designer på Designskolen Kolding i 2012. Han har også læst et semester på Umeå Institute of Design i Sverige hvor han arbejdede med transportation design. Efter endt uddannelse har Christian været ansat ved LEGO i Billund hvor han arbejdede med at udvikle nye koncepter for LEGO. I dag har han sin egen tegnestue. Christian Troels har en legende tilgang, og stræber altid efter at tilføje sine produkter helt unikke egenskaber som gør, at de skiller sig ud.
Han er kendt for blandt andet at have designet MUTATIO serien, unikke, spændende lamper inspireret af simpel geometri. Udover det er han også kendt for PLIVERRE serien, elegante lamper som er designet i mundblæst opalglas.

Designet af Christian Troels (1984-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.