Charles & Ray Eames


Charles Ormond Eames (1907 – 1978) og Ray-Bernice Alexandra Kaiser Eames (1912 – 1988) var amerikanske designere. Sammen har de haft indflydelse på det moderne design og den moderne møbelkunst. Charles og Ray Eames mødte hinanden på Cranbrook Academy i Bloomfield Hills hvor Charles var chef for den industrielle designafdeling og I 1941 blev Charles og Ray gift og de flyttede til Los Angeles.
Charles og Ray Eames er kendt for at have skabt nogle af de mest berømte møbelklassikkere. Parret er meget kendte for La Chaise stolen som blev designet i forbindelse med en konkurrence på MOMA (Museum of Modern Art) i New York i 1948. Stolen var inspireret af den Flydende figur, en skulptur lavet af Gaston Lachaise.

Designet af Charles & Ray Eames

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.