Cecilia Armand

Cecilia Armand

Designer og kunstner Cecilia Armand har base i Stockholm, Sverige. Cecilia Armand laver skulpturelle og funktionelle unikke produkter og designs, i hånden. Lige siden en ung alder har Cecilia Armand været interesseret i kunst og indretning, og har altid nydt at udfolde sig kreativt. Dog valgte hun i mange år at gå efter en karriere indenfor PR og reklame, men kreativitet kunne ikke holdes tilbage. Hun begyndte derfor at forme ler, blot som hobby, men inden længe måtte Cecilia Armand indse at keramik, kunst og design var hendes kald, og at det var det hun skulle lave på fuldtid. Hendes kendetegn er tidløse objekter, som tiltaler rent visuelt og æstetisk, og samtidig opfylder funktionalitet. Dertil skiller Cecilia Armands unikke værker sig ud på, at være udtryksfulde og formidle en følelse af poesi og personlighed. Hun driver nu Atelier Armand.

Designet af Cecilia Armand

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.