Carlo Urbinati & Alessandro Vecchiato


Carlo Urbinati blev født i Genova i 1955 og flyttede til Venedig i 1981. Han er arkitekt og designer og har arbejdet indenfor en bred række områder fra belysning til bilindustrien. Siden 1983 har Urbinati sammen med Alessandro Vecchiato designet lamper til Foscarini. I 1988 blev de partnere og erhvervede Foscarini – i 2014 blev Carlo Urbinati præsident og eneste direktør for Foscarini.

Sammen udviser de stor entusiasme for deres designs og deres yndlingsmodel er altid den næste. Duoen er mest kendt for at stå bag Folio lampeserien bestående af en loft- og væglampe. Her omformes den tusindårige tradition med blæst glas med henblik på moderne designkultur. Folio er en synlig let og delikat krop, ligesom et stykke papir med kun to let foldede hjørner.

Designet af Carlo Urbinati & Alessandro Vecchiato

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.