Cane-line Design Team

 

Kerneværdien for et godt design i Cane-line er komfort. En optimal balance mellem funktionalitet og æstetik, uden at gå på kompromis. Cane-line Design team arbejder hver dag kontinuerligt på at skabe en kollektion af unikke produkter, som gør livet mere behageligt og bidrager med værdi til livet og livets skønne øjeblikke. For at sikre en sammenhæng mellem alle Cane-line design, arbejder designteamet naturligvis i tæt sammen med de eksterne designere. Hos Cane-line er hvert design skabt med den skandinaviske levestil, herunder også skandinaviske sommerdage og nætter i tankerne. Det er teamet af designernes formål at skabe en levende udendørs oplevelse, hvor møblerne ikke blot komplimentere, men fuldender den hyggelige atmosfære. Cane-line designteamet stræber efter at funktionalitet, æstetik og komfort passer harmonisk med hinanden. Derfor er deres kollektioner skabt for at øge værdi til hjemmets ude- og inde rum. Møblernes holdbarhed, kvalitet og minimale krav til vedligeholdelse komplementerer det eksklusive design og ikke mindst den høje komfort.

Designet af Cane-line Design Team

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.