Calvi Brambilla

 

Calvi Brambilla har base i Milano og består af et af de mest sjældne partnerskaber, der uden besvær har kombineret det professionelle med det personlige. Designstudiet blev grundlagt af Fabio Calvi og Paolo Brambilla i 2006. Siden åbningen af deres studie har deres fælles kærlighed for design såvel som hinanden været med til at skabe unikke designs. Calvi Brambilla har skabt et ry inden for Italiens detaildesign ved at have samarbejdet med mange anerkendte designere. Fabio Calvi (1969) studerede arkitektur i Milano og London. Efter samarbejdet med Gianfranco Frattini og Ferruccio Laviani åbnede han sit eget studie i 2004. Paolo Brambilla (1973) studerede arkitektur i Milano og Barcelona. Fra 2005 til 2013 underviste han i interiørdesign på universitet i Milano. Han var desuden rådgiver for Chambers of Architects i Milano fra 2013 til 2017.

Designet af Calvi Brambilla

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.