3.239.11.178 - US

byKATO

byKATO er et dansk designstudie, som er dedikeret til at skabe moderne og meget ansvarlige produkter til hverdagen. Virksomheden blev grundlagt af Kark Rüdiger Rossel og Tonny Glismand, med byKATO-navnet stammende fra de to grundlæggeres navne. byKATO sigter mod at bygge en bro mellem kommercielt industrielt design og håndværk af høj kvalitet ved at bruge naturlige og forsvarlige materialer og være nøje opmærksomme på selv de mindste detaljer. Karl og Tonny leder efter originalitet og ægthed – design med karakter og historie og mener, at dette en slags håndværk, der kræver hjerte og sjæl, samt ægte lidenskab for design.

Designet af byKATO

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.