3.237.34.21 - US

Bruno Rey

Bruno Rey blev født i 1935 i byen Brugg, Schweiz. Han startede som snedkerlærling og begyndte efterfølgende sit studio på Zurich School of Applied Arts hvor han deltog i timer med designeren Willy Guhl. I 1968 åbnede han sit eget atellier hvor designet på en ny innovativ træstol begyndte.

I 1971 satte Dietiker masseproduktionen på træstolen sat igang, stolen bedre kendt som Rey Chair, blev senere kaldt den mest successfulde Schweiziske stol nogensinde.

Designet af Bruno Rey

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.