44.200.194.255 - US

BONDERUP & THORUP

Thorsten Thorup (f. 1944) og Claus Bonderup (f. 1943) har begge studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole og blev uddannet i 1969. De efterfølgende år rejste de verden rundt for at realisere designprojekter internationalt. Thorsten Thorup og Claus Bonderup Arkitekter MAA MDD blev grundlagt i 1985, hvor de udførte mange betydningsfulde og succesfulde projekter inden for hotel, bolig og butiksindretningsbranchen. Thorup og Bonderup designede også møbler, ure og pendler af unikt geometrisk udseende, som i dag bliver anset som moderne klassikere. Thorsten Thorup åbnede i 1992 sin egen tegnestudie, hvorefter han arbejdede med anerkendte internationale projekter. Claus Bonderup åbnede et år senere (1993) sit eget arkitektfirma, hvor han forsatte sit arbejde som arkitekt og professor. De har igennem deres kreative tilgang til design vundet mange anerkendelsesværdige priser fra 1974 til 1982, herunder German Die Gute Industrieform prisen, French Form Utile Design Prize og Nordic Design Prize.

Designet af BONDERUP & THORUP

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.