Bill Curry

Bill Curry
Den amerikanske designer Bill Curry (1927-1971) fangede 60’erne og 70’ernes tidsånd med sine ikoniske lampedesigns. Hans unikke udsigtspost i Los Angeles blev hjemstedet for kunsten, design og ingeniørkunst. Han oversatte den undren og glæde, som han så omkring sig og skabte enkle, men ikke desto mindre intelligente designs med en klar, visuel fortælling.
Efter at have tjent i den amerikanske flåde, studerede Curry på Art Center College of Design i Pasadene, Californien, før han gav sig i kast med sin karriere som reklamemand, grafisk designer og art director i rumfartsindustrien. Denne tværfaglige baggrund og eksponering for banebrydende udviklinger inden for elektronik og systemteknik i luft- og rumfartsindustrien gav Curry erfaring og ikke mindst selvtilliden, til at begive sig ud i industrielt design og lancere sit eget boligindretningsfirma, Design Line Inc, i 1962.
For Gubi står han bag lampeserien Stemlite, som er gået hen og blevet et ikonisk design og fås som bordlampe, gulvlampe og pendel.

Designet af Bill Curry

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.