Big-Game

 

Big-Game er et designstudie med base i Lausanne, Schweiz. Det blev grundlagt i 2004 af Grégoire Jeanmonod fra 1978), Elric Petit født i 1978 og Augustin Scott de Martinville fra 1980.
De har rødder i det schweiziske, belgiske og franske miljø. Jeanmonod og Scott de Martinville er begge kandidater fra ECAL i Lausanne i Schweiz, mens Petit er uddannet fra La Cambre i Bruxelles i Belgien.

Denne designer trio kombinerer på en skøn måde måde en afslappet sydeuropæisk tilgang med en praktisk flamsk funktionalitetsans og dette har givet dem en række internationale designpriser.
De har en præference for enkle, funktionelle genstande og er arbejder gerne på tværs af produktserier og deres anvendelighed. De underviser i øjeblikket på ECAL og energien og typen af ??refektion,
som dette bringer dem kan også ses i deres arbejde. For HAY har de lavet balndt andet Beam og Laundry Basket.

Designet af Big-Game

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.