44.200.194.255 - US

Bertrand Balas

Født: 1935

Den franske arkitekt, Bertrand Balas, designede pendlen ”Here Comes the Sun” i 1970’erne, hvilket for mange giver genklang hos mange som værende en reference til den berømte sang med The Beatles. Betrand Balas har det meste af sit liv arbejdet med arkitektur, hvorved han ikke havde meget tid til rådighed for at skabe inden for designfeltet uden begrænsninger. Lang tid efter, at han var gået på pension, modtog han en telefonopringning fra Frédéric Winkler (medstifter af DCW Editions-koncernen), som var interesseret i, hvad der skulle ske med ”Here Come the Sun”, og derefter startede Bertrand Balas’ karriere som belysningsdesigner op igen.

I dag er lampen blevet et samleobjekt af mange lampeentusiaster med dens unikke udseende og fantastiske lys.

Designet af Bertrand Balas

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.