44.220.44.148 - US

Bertjan Pot

Bertjan Pot (1975) er en hollandsk designer, der i dag er bosat i Rotterdam hvor han har sit eget designstudie. Han er bedst kendt for Random Light (1999) og sine farverige masker. Hans nysgerrighed omkring materialer, farver og eksperimentale produktionsmetoder er ofte begyndelsen på nye, spontane og udfordrende projekter.

Designet af Bertjan Pot

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.