100.26.196.222 - US

Ben Stevens & Ralph Scheepers

Ben Stevens & Ralph Scheepers

 

Ben Stevens & Ralph Scheepers 

Hvad startede som et skoleprojekt for de to hollændere, Ben Stevens & Ralph Scheepers, blev hurtigt nøglen til hvad de har opnået indtil nu. I 2011 fremstillede designede de to bygningsarkitekter en bygning fremstillet af helt et unikt materiale - pap, og det blev startskuddet til et het nyt og unikt koncept. I dag bliver dette spetakulære koncept stadig brugt og oversat til eksklusive og trendy produkter verden over. Alle produkter inspireres af de to designers passion for design og usædvanlige, bæredygtige materialer. Det er nu lykkes dem, at skabe en helt unik portefølje, som er passende til både forretnings- og forbrugermarked - både nationalt og internationalt. 

Designet af Ben Stevens & Ralph Scheepers

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.