Ayush Kasliwal

 

Ayush Kasliwal er en indisk møbeldesigner udannet på National Institute of Design Ahmadabad, som er det førende designinstitut i Indien. I dag driver Ayush Kasliwal sit eget designstudie AKDF i Jaipur, Indien som blev grundlagt i 1997. Ayush Kasliwal interesserer sig for at kombinere gamle og lokale håndværkstraditioner med moderne design, hvilket resulterer i unikke og kompromisløse værker. Hans tilgang til design omhandler blandt andet ærlighed og økologi og han sigter mod at bringe den indiske kunsthåndværkstradition til det vestlige interiør. Kasliwals værker er fremstillet af messing, udskæring af sten og mangotræ, som er blevet brugt til for eksempel stålbordet designet til Mater. Ayush Kasliwal mener, at produkter har deres eget økosystem og at produkterne hver især bærer en historie om hvordan de er fremstillet, med hvilket formål og produkternes fremtid.

Designet af Ayush Kasliwal

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.