44.220.44.148 - US

Aurélien Barbry (1969-)


Aurélien Barbry er uddannet Industri- og indretningsarkitekt fra Ecole camondo Paris. Han startede med at arbejde for den franske arkitekt Jean Nouvel, og sidenhen har Aurélien Barbry arbejdet på mange forskellige projekter. I dag opholder han sig i København i sit eget studie.
Barbry står bag LA CLOCHE serien. Håndfoldede pendler som var nomineret til årets Lampe 2012. Udover det har han designet lampeserien CHCHÉ – skjult på fransk, som er symbolikken for den næsten skjulte håndfoldede skærm, der integreret i lampen således, at den giver den helt specifikke karakter, som er forbundet med en typisk LE KLINT-lampe. Aurélien Barbrys seneste værk er FACET væglampen hvor Barbrys mål var at finde en form som kunne bruges både indendørs som udendørs.

Designet af Aurélien Barbry (1969-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.