Aurélien Barbry (1969-)


Aurélien Barbry er uddannet Industri- og indretningsarkitekt fra Ecole camondo Paris. Han startede med at arbejde for den franske arkitekt Jean Nouvel, og sidenhen har Aurélien Barbry arbejdet på mange forskellige projekter. I dag opholder han sig i København i sit eget studie.
Barbry står bag LA CLOCHE serien. Håndfoldede pendler som var nomineret til årets Lampe 2012. Udover det har han designet lampeserien CHCHÉ – skjult på fransk, som er symbolikken for den næsten skjulte håndfoldede skærm, der integreret i lampen således, at den giver den helt specifikke karakter, som er forbundet med en typisk LE KLINT-lampe. Aurélien Barbrys seneste værk er FACET væglampen hvor Barbrys mål var at finde en form som kunne bruges både indendørs som udendørs.

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.