44.200.194.255 - US

Atelier Öi

Atelier Öi blev grundlagt i 1992 i La Neuveville, Schweiz af Aurel Aebi, Armand Louis og Patrick Reymond. Navnet Öi er afledt af det russiske ord ”troika” – et hold på tre der formidler dynamikken og den holistiske energi, der genereres af en trio. Atelier Öi er resultatet af en alliance, som er fodfæstet i både menneskeheden og kunsten. Det handler om at dele værdier og idealer. Samarbejdet handler om ønsket om at vokse og vove sig med på en rejse sammen. Alliancen samler det åbne og kreative sind, hvor de deler deres visioner. Grundlæggernes dybe engagement med arkitektur, design og møbler og mødet med karismatiske personligheder som Alberto Sartoris og Ettore Sottass har formet Atelier Öïs strategi. På Atelier Öi er ideen om multidisciplin indgrebet af ordet ”Atelier” – et sted for design, intellektuel viden og know-how. På internationalt plan spænder deres arbejde fra arkitektur og indretning til produktdesign og scenografi.

Designet af Atelier Öi

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.