Arne Vodder

Arne Vodder (1926-2009)


Arne Vodder var designer. Han blev uddannet hos snedkermester Niels Vodder på skolen for boligindretning i 40’erne og i 1947 blev Arne Vodder uddannet arkitekt fra Det kongelige Danske Kunstakademi. Mange af Arne Vodders møbler var fremstillet i naturlige materialer som rosentræ og teak. Hans designs var ofte med smukke detaljer og beskedne i deres udtryk.
Arnes designs er kendt i hele verden og i 1950’erne og 1960’erne kunne hans møbler findes i Det Hvide Hus, hos Pave Paul VI i Rom, hos Præsident Anwar Sadat i Cairo, FN i Geneve og på internationale kontorer verden over. Arne Vodder er især kendt for hans designs af skænke og kommoder. I 1950erne tegnede han blandt andet skænken AV01 som vandt 1. prisen i Milano i 1957, og i 1959 tegnede Arne Vodder Tall Boy, Low Boy- og Double Low Boy kommoderne. Hos Sibast Furniture finder du skænken No 11 som Arne Vodder står bag.

Designet af Arne Vodder

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.