3.230.173.188 - US

Anna Ohmsen

Anna Ohmsen er født i 1996 og studerer på Det Kongelige Danske Akademi for Kunst, Skolen for Arkitektur og Design. Annas design er kendetegnet ved enkelthed og simplicitet med fokus på detaljer. Hendes formål og interesse er at skabe tidløse design, der igennem funktionalitet og materiale definerer forbindelsen til det individuelle behov. Især materialer og det sanselige aspekt er en prioritet i Annas design. Hun går ikke på kompromis med kvalitet, godt håndværk og æstetik. Det er vigtigt for hende at forbedre og tilføje mere æstetisk værdi gennem designstykket kontinuerligt. Ideerne og inspiration opstår gennem verden omkring hende. Anna bliver inspireret af det rumlige udtryk, hvor hun fokuserer på de problematikker hun støder på i hverdagen. Hun mener desuden at skønheden af et design ligger i det enkelte øje, men alligevel arbejder hun mod at afklare værdien af et design – ikke kun ved dets rumlige udseende, men også af den måde vores sanser forstærkes og behov opfyldes.

Designet af Anna Ohmsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.