Andreas Hansen


Andreas Hansen er uddannet møbelsnedker i 1957. I 1962 uddannede han sig på Kunsthåndværkerskolens Møbelskole og har arbejdet med møbler og industrielt design. Hansen har igennem årene undervist på Kunstakademiet og på Danmarks Designskole. I 1963 åbnede han egen tegnestue, hvor han designede møbler, lamper og brugsgenstande for danske virksomheder.
Andreas Hansen er kendt for mange sofaer, for eksempel Model 303 og Model 302. Han har i løbet af årene også tegnet mange opfindsomme skærme og lamper for LE KLINT som var markant anderledes end det LE KLINT tidligere havde produceret. De blev foldet i hånden med et unikt zigzag mønster. Han er kendt for lamper som Model 153, Model 157, Model 314, og Model onefivefour (154).

Designet af Andreas Hansen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.