44.200.194.255 - US

Andreas Bergsaker


Andreas Bergsaker er en norsk produktdesigner, født i 1990 og bosat i København. Han har en kandidatgrad fra Oslo og Akerhus Højskole (HiOA) som han færdiggjorde i 2015. Hans designs dækker over en bred vifte af hverdagsprodukter, hvor han fokuserer på holdbarhed og femtidens generationer.
Materialer, former og kulturel arv er i højsædet når han arbejder og hans designs er tidligere endt på udstillinger i London, Milano, New York, Oslo og Stockholm.

Designet af Andreas Bergsaker

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.