Andrea Anastasio

 

Andrea Anastasio er kunster, designer, filosof og forfatter. Efter at have afsluttet sine studier i filosofi i Venedig, begyndte Andrea på en mere kulturel sti der førte ham til at samarbejde om projekter, der indebar katalogisering af islamisk arkitektur, forskning i innovation inden for traditionelt håndværk, samt partnerskaber med arkitekter. I samme periode sluttede han sig til Memphis-gruppen – en gruppe af italienske designere, der blev berømte i 1980’erne for deres utraditionelle brug af former, farver, strukturer og mønstre. Mellem 1989 og 2002 arbejdede Anastasio med at designe genstande lavet af højteknologiske materialer, der oprindeligt var beregnet til produktion eller konstruktion. I 2002 begyndte Anastasio at bruge mere tid på kunst. I 2017 blev han tildelt Interior Design Magazines 2017 prisen for årets bedste lysdesign, samt en interiørpris for årets bedste bordlampe i USA. Anastasios design er udstillet i mange anerkendte gallerier. I dag er Anastasio bosiddende mellem Napoli, Italien, Mumbai og Indien.

Designet af Andrea Anastasio

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.