100.26.196.222 - US

Anders Hermansen

 

 

Den industrielle designer Anders Hermansen er født i 1960 og dimitterede i en alder af 22 år fra Kunstakademiets Designskole med speciale i industrielt design og møbeldesign. Anders Hermansen har siden da arbejdet for mange kendte designvirksomheder, herunder Louise Poulsen og Paustian. Han afholdt også en række udstillinger der præsenterede hans unikke håndlavede tråd møbler. Siden begyndelsen af 1980’erne arbejdede Hermansen også tæt med Engelbrechts og LG Electronics. Anders Hermansen design tager udgangspunkt i enkelthed, rene linjer inspireret af japansk æstetik og den maritime verden. Designerens formål er at skabe funktionelle møbler, som på samme tid er med til at skabe en særlig atmosfære og stemning. Anders Hermansen bliver inspireret af nye steder og rykker derfor ofte sin lille træhytte til nye områder, hvor designprocessen derefter tit begynder med gåture i området.

Designet af Anders Hermansen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.