Ana Kras

 

Ana Kras er født i 1984 i Beograd, Serbien. Designeren har studeret møbeldesign og interiør arkitektur på universitet for kunst i Beograd.
I 2013 flyttede hun til New York, hvor hun fortsatte med at forfølge forskellige projekter inden for objektdesign, kunst, fotografering og mode.
Hendes arbejde er blevet udstillet i adskillige solo- og gruppeudstillinger rundt om i verden og omtale i mange internationale publikationer.
For HAY har Ana Kras designet Bonbon lampen som var en stor succes. Ana Kras har en varieret portefølje, der berører mange aspekter af design.
Hun har blandt andet designet borde, lamper og badetøj. Vogue og W Magazine har udnævnt Ana Kras til ”It Girl” af god smag.
Designeren Ana Kras’ designs er inspirerende og bærer præg af en nytænkende og spændende designtilgang.

Designet af Ana Kras

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.