3.237.34.21 - US

Amanda Walther

 

Amanda Walther er en nysgerrig designer med mange ambitioner. Hun studerede på Scandinavian Design College i 2014, hvor hun forfulgte sin interesse for møbel- interiør og produktdesign. Efterfølgende søgte hun ind på VIA University i 2015 og studerede på design-, teknologi og forretningsuddannelsen. I forbindelse med sit studie var hun nødsaget til at pakke sine ting, forlade København og forfølge en designdrøm, som hun ikke fortryder. For Amanda Walther er design en kombination af håndværk, tekst og kunst. Det er en problemløser, der beriger brugernes liv både æstetisk og funktionelt. Hun elsker den komplekse og udfordrende designproces og nyder opfyldelsen af at bringe en idé til live. Amanda går meget op i produktets funktionalitet og at det er de rigtige materialer der bliver brugt.

Designet af Amanda Walther

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.