3.237.34.21 - US

Aleksandar Lazic

 

Aleksandar Lazic er en dansk designer, der har arbejdet som produktudvikler for etablerede og anerkendte mærker som Menu og Fritz Hansen. Han uddannede sig med en kandidatgrad på Det Tekniske Universitet i 2016 med speciale inden for design og innovation. I 2014 grundlagde Aleksandar Lazic designstudiet Dubokk sammen med Bjarti A Steig, som er kendt for sin fremadstormende og innovative tilgang til design. Studiets designfilosofi er baseret på et enkelt koncept, balance og intentionen om at kombinere æstetiske traditioner fra fortiden med moderne ideer om funktion og form. Nøglen til at skabe et virkeligt meningsfyldt produkt er omhyggelighed i detaljerne. Aleksandar Lazics værker imponerer med minimalisme og klare linjer, men altid i kombination med en dristig kombination af farver, former og materialer. Et godt eksempel er Reverse bordlampen fra Menu med sin usædvanlige blanding af sten og aluminium.

Designet af Aleksandar Lazic

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.