100.26.196.222 - US

Achille Castiglioni

Achille Castiglioni

Den italienske designer Achille Castiglioni blev født i Milano i 1918 og efter sin dimittering fra Milano Universet og en grad i arkitektur rigere i 1930’erne, opstartede han et designkontor sammen med sine brødre Livio og Pier Giacomo i Milano.

Efterkrigstiden Italien blev Achille og hans brødre en af de mest berømte industrielle designere og har i sin karrierer vundet ni ”Compasso d’Oro” og en af dem var her særligt dedikeret til industrielt design. Achille har permanente samlinger på museer over hele verden og på Museum of Modern Art i New York har han hele 14 værker ud af de omtrent 150 genstande han har designet og samarbejdet omkring igennem tiden.

FLOS favoritter designet af Achille er Snoopy, Arco, Lampadina og Parentesl.

 

Designet af Achille Castiglioni

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.