100.26.196.222 - US

Øivind Alexander Slaatto (1978 -)


Øivind Slaatto er født i Tyskland i 1978. Efterfølgende flyttede ham og hans familie til fyn, og senere blev han uddannet på Danmarks Designskole i 2008. Han var oprindeligt startet på musikkonservatoriet, for at træde i sine forældre fodspor, men eftersom han endte med at brugte mere og mere tid på at tegne streger til design end musikken, skiftede han mening undervejs. Han blev færdiguddannet som industriel designer i stedet. Slaatto er inspireret af naturen. Dette ses tydeligt i hans designs. Slaatto er især inspireret af sneglen. Alt fra dens opbygning af sneglehuset til sneglens langsomme tempo fangede Slaattos interesse. Slaatto er overbevist om, at design ikke skal styres af markedsanalyser.
Slaattos første design efter uddannelsen var A9 højtaleren som han designede for B&O tilbage i 2012. Øivind Slaatto er mest kendt for hans lampeserie, SWIRL. Serien består af både loft-, bord- og standerlamper med et unikt, tidløst design.

Designet af Øivind Alexander Slaatto (1978 -)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.