Sommeraftener med nye muligheder

Sommeraftener med nye muligheder

 

De varme sommeraftener og de smukke solnedgange, som vi alle længtes efter, er lige om hjørnet. Forlæng dine aftener ude i haven eller på terrassen med en trådløs lampe. På den måde slipper du for besværet med ledninger og begrænsninger.

Vi har en masse skønne brands, som har lanceret flotte og praktiske udendørslamper, hvilket betyder at du ikke længere skal være afhængig af tid og sted, da lampens fleksibilitet giver nye muligheder til dig og dit udeliv. Er sommerferieplanerne at tage på camping, en tur i sommerhus eller måske en telttur i det fri, så vil én af vores trådløse lamper bringe stor glæde.

 

Sunlight Bell fra Eva Solo

Eva Solo er kommet med den fine Sunlight Bell, som er perfekt til dig, der ønsker en lampe, der næsten kan tage hånd om sig selv. Sunlight Bell er nemlig en solcellelampe, som er 100% soldrevet og har en skumringssensor, hvilket betyder, at lampen tændes når det begynder at blive mørket. Derudover har den strømbesparende autosluk efter seks timer og kan give lys i op til 20 timer. Den lille ring, der sidder på toppen af lampen, giver dig mulighed for at hænge lampen i et træ på skovturen, men den fine lampe kan ligeledes placeres fint og enkelt på havebordet.

 

Eggy Pop Out fra CPH Lighting

Med den minimalistiske og elegante udendørslampe fra CPH Lighting skal du ikke lade dig begrænse af tid og sted. Det indbydende design er baseret på en simpel og universal form – nemlig ægget. Det enkelte design giver dig mulighed for at indrette Eggy Pop Out alene langs indkørslen eller eksempelvis i en klynge med forskellige størrelser for at kreere en dekorativ effekt.

 

Kooduu Synergy

Et multifunktionelt vidunder til dig, der ønsker mere end blot belysning til dine sommeraftener. De trådløse lamper er nemlig indbygget med en højtaler og vinkøler. Du kan derfor kombinere din yndlingsmusik med en rar og behagelig belysning, og måske en dejlig kold flaske champagne på en fantastisk sommeraften.

 

 

Er du også vild med de mange muligheder, som trådløse lamper giver? Så vil vi ikke holde dig tilbage for at gå på opdagelse i vores fantastiske univers. Du kan nemlig se alle de skønne brands hos Jacobsen Møbler og de mange lækre udendørslamper her. 

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

... Læs mere
Sommeraftener med nye muligheder

Sommeraftener med nye muligheder

De varme sommeraftener og de smukke solnedgange, som vi alle længtes efter, er lige om hjørnet. Forlæng dine aftener ude i haven eller på terrassen med en trådløs lampe. På den måde slipper du for bes... Læs mere
Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Der findes næppe noget hyggeligere end at kunne samle familie og venner rundt om et ildsted på en lun sommeraften, hvor nærvær og hygge virkelig er i højsædet. Der er noget helt særligt over duften af... Læs mere
Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Kalenderen siger endelig sommer og det er tid til at opgradere dit udeområde, og her kan havekrukker gøre en kæmpe forskel. Med havekrukker kan du skabe en helt bestemt stemning i dit udeområde. Opbyg... Læs mere
Trend: Tilføj et strejf af elegance med lysekroner

Trend: Tilføj et strejf af elegance med lysekroner

Lysekronen har endnu en gang fået plads i de danske hjem, og giver det perfekte modspil til det skandinaviske hjem. Når man først tænker på lysekroner, kan tankerne godt blive ledt hen mod gamle dage ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.