Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i haven, på terrassen eller altanen. Allerede fra foråret og resten af sommerhalvåret flytter vi mere og mere udendørs, og derfor ønsker mange naturligvis at gøre både haven og terrassen klar til de forestående grillaftener, festlige begivenheder og hyggelige hverdagsaftener under den åbne himmel. Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre dit udendørsareal klar til sommerens mange skønne aftener med boligtilbehør fra Blomus.

 

Komfortable loungemøbler med plads til alle

 

Skab komfort i haven eller på terrassen med loungemøbler til udendørs brug, som er gode at slænge sig i for dig, og når du får gæster på besøg. Loungemøbler må gerne indbyde til timevis af gode snakke og afslappende stunder, og til dette er serierne Grow og Stay fra Blomus et glimrende bud herpå. Med loungemøblerne fra disse serier kan du skabe den helt rette atmosfære i eksteriøret, samtidig med at man opnår ultimativ afslapning. Begge serier har moduler bestående af daybeds, pufs og chaiselongs, som kan anvendes enkeltvis, men med Grow har du mulighed for at sammensætte disse til en modulsofa, så man for alvor kan skabe rammerne for hyggelige sommeraftener med plads til mange. Fyld udendørsmøblerne op med puder fra Blomus, og mix og match mellem forskellige størrelser såvel som farver for at skabe et legende udtryk.

 

Skab hyggelige rammer med et smukt dækket havebord

 

Med hyggelige sommeraftener følger der som oftest også en masse skønne middage under åben himmel, hvad end det er med familien på en hel almindelig hverdag eller i forbindelse med særlige begivenheder og fester, såsom fødselsdag, bryllup eller konfirmation. Til stunder som disse kan smukt pyntet haveborde være at foretrække. Dæk eksempelvis bordene med Sablo service såvel som Stella bestik fra Blomus, som med deres minimalistiske udtryk passer ind i de fleste stile. Pynt bordene med skønne lys, friske blomster og smukke glas som Fuum, der indbyder til at nyde sommerens kølige drikke. Til de voksne kan det være godt med shakerudstyret, så drinks til sommerens fester kan laves ubesværet.

 

Forlæng udetiden med god belysning

 

Selvom sommerhalvåret medfører flere timer med lys, bliver det trods alt mørkt hen på aftenen. Til at forlænge udetiden, så vidt muligt, kan man naturligvis anskaffe sig udendørsbelysning. Måske du allerede har væglamper hængende ved terrasseområdet, indbyggede spots eller andre former for havelamper, som ikke sådan lige kan flyttes, hvis behovet for lys andetsteds opstår. Her kan det være smart med mobile og trådløse lamper, som nemt kan flyttes rundt på uden at skulle bøvle med strømforsyning. Spirit lamperne og Tawa lanterne fra Blomus er begge ledningsfrie, ligesom de også er nemme at håndtere. Tawa kommer med et praktisk håndtag, så man nemt kan håndtere lampen, når den skal flyttes eksempelvis fra haven til terrassen, når man er færdig med de sjove havespil. Den multifunktionelle Anilamp, der fås som både bordlampe og gulvlampe, kan forvandles om til en mindre bordlampe uden stander eller sågar en pendel, som kan hænges i et træ, under parasollen eller et helt tredje sted, hvor det kan være rart med belysning. Alle lamperne giver et behageligt og roligt lys, som alene er med til at understøtte udendørshyggen.

 

Skab hygge med levende lys

 

Når vi taler hygge, er det svært at komme udenom de levende lys. Stearinlyset er blevet et symbol på dansk hygge, og derfor kan man virkelig skrue op for en behagelig atmosfære med de levende lys. En elegant lanterne med lodrette lameller kan eksempelvis skabe en smuk lyseffekt i samspillet mellem lys og skygge, hvor klassiske lysestager kan være med til at lyse bordet op. Du kan med fordel anskaffe dig lysestager med en praktisk glasindsats, så de uforstyrret af vind og vejr kan lyse op i mørket. Calma lysestagerne fra Blomus er et godt bud på dette – de kommer i flere størrelser såvel som farver, som kan kombineres på forskellig vis. Hvis du ønsker endnu mere lys, kan både Orchos faklerne såvel som Fuoco gelbrænderne skabe varme og en skøn stemning.

TIP: Hold myg væk fra dig og dine gæster ved at bruge lysestager sammen med myggelys. På den måde får du effekten af myggelys, samtidig med at de er gemt lidt af vejen i en smuk lysestage. Som en bonus for mange spreder lyset en frisk citrusduft.

 

 

Er du lige så vild med Blomus, som vi er? Så skal du ikke snyde dig selv for at lade dig inspirere af resten af Blomus boliguniverset, som består af møbler og boligtilbehør til udendørs- såvel som indendørsbrug. Det tyske brand har gjort sig bemærket på designscenen for deres interiørdesign af høj kvalitet pakket ind i ærlige materialer og rene linjer. Gå på opdagelse i Jacobsen Møblers store udvalg af Blomus’ sortiment af funktionelt boligtilbehør lige her.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Vinder af Design Favoritter 2022 – Warm Nordic Gesture Lounge Chair

Den ikoniske Gesture Lounge stol fra Warm Nordic har vundet i kategorien ”Møbler” ved dette års Design Favoritter 2022. To af Danmarks førende og succesfulde interiørmagasiner, BO BEDRE og Boligmagasi... Læs mere
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville

Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingsp... Læs mere
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus

Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i ha... Læs mere
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning

Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse ... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.