Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

 

Der findes næppe noget hyggeligere end at kunne samle familie og venner rundt om et ildsted på en lun sommeraften, hvor nærvær og hygge virkelig er i højsædet. Der er noget helt særligt over duften af snobrød og brændte skumfiduser, mens man sidder og nyder ildens varme og skær. Læs videre og bliv inspireret til et nyt ildsted, og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med et ildsted.

 

Skab hygge i dit udendørs areal

Ildfade er ikke kun beregnet til at skabe en hyggelig stemning og atmosfære i haven, terrassen eller andet udeområde – men også at kunne skabe nærvær og værdifulde timer sammen med de mennesker man har kær.

En af tidens store tendenser, er at trække det hyggelige indendørsliv med udenfor. I den forbindelse har mange slået øjnene op for, at især terrasser og haver er gode steder, hvor man kan hygge sig med både familie og venner. Derfor er de også nogle værdifulde kvadratmeter for ens hjem.

Både have og terrasse er oplagte steder til luksus og ren hygge – i hvert fald når vejret tillader det – og hvis man tilføjer et ildsted til ens hyggeaftner, vil hyggen næsten være garanteret. Lad ildfadet være med til at skabe et hyggeligt loungeområde med stole, sofaer og andre udendørsmøbler. Find eventuelt også nogle fine lyskæder og udendørskrukker til dine planter, så vil du have det perfekte loungeområde til sommerens mange hyggelige stunder i selskab med venner og familie.

 

Sid om ildfadet og lav lækkert mad

Mange har oplevet at skulle samles omkring ilden, sno snobrødsdej om en pind og riste det i bålets varme. Dette og meget mere er muligt med et af vores mange ildfad. Du kan nu også tilkøbe dig tilbehør specielt lavet til udendørs madlavning over bålet.

Mad og det at nyde et godt måltid med en hyggelig atmosfære med de personer, du har kær. Dette har altid været en kombination – så hvorfor ikke kombinere dem? Det eneste det kræver er, at man lægger en grillplade eller -rist på ildstedet og starter tilberedningen af maden. Når madlavningen er færdig, kan man med fordel holde gang i ildfadet og bibeholde den gode temperatur, og derved forlænge aftenen udenfor bedst muligt.

Er du interesseret i tilbehør til dit ildsted, kan du se noget af udvalget her.

 

Lav altid et sikkert ildsted

Først og fremmest er det altid en god idé at have respekt for levende ild. I den anledning har Beredskabsstyrelsen udarbejdet en vejledning, som du kan følge når du vil lave en sikker bålplads.

 • Er dit ildsted mere end 80 cm i diameteren, bør den placeres mindst 10 meter fra huset eller andre bygninger og minimum 15 meter fra nåletræer, lyng og andre letantændelige planter.
 • Hvis dit hus har stråtag eller du befinder dig i et område med andre bygninger med stråtag, bør du også tage ekstra afstand.
 • Tjek altid vindstyrken inden du tænder et ildfad.
 • Sørg for at dit ildfad står stabilt – også selvom det er af god kvalitet og der skal meget til før det vælter.

 

Find et ildsted fra vores sortiment

Skab den helt rigtige stemning med et ildfad fra vores sortiment med skønne velkendte brands.

 

FireCube fra Eva Solo:

Kuben på dette ildsted kan vinkles på to måder – opad eller på skrå. Den giver et helt unikt udtryk til din udendørs indretning, og samtidig et praktisk læ for vind, når der er behov for det.

 

FireGlobe fra Eva Solo:

Det fine pulverlakerede aluminium fra dette ildsted fremhæver de gyldne flammer, og sørger samtidig for den perfekte stemning. Derudover er den nem at transportere rundt i haven eller på terrassen. 

 

Fuoco fra Blomus:

Med dette fine ildsted kan du hurtigt og nemt skabe en hyggelig atmosfære på terrassen eller i haven. Dens minimalistiske materialekombination og formsprog vidner om, at det er et designelement, der passer til ethvert udeareal.

 

Bålfad på fod fra Ib Laursen:

Med dette fine ildfad skaber et stemningsfyldt ildfad til haven. Saml familie og venner omkring ilden, kig på de smukke flammer, alt imens I mærker varmen fra ildens flammer.

 

Blev du inspireret til at få et ildsted til dit uderum, kan du se vores finde udvalg her

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Inspiration – Indret din altan og terrasse

Inspiration – Indret din altan og terrasse

Sommeren er i høj grad ankommet, og det dejlige sommervejr ligeså. For at få allermest ud af sommermånederne anbefaler vi, at du udnytter din altan eller terrasse til fulde. Selvom en altan kan være b... Læs mere
Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

... Læs mere
Sommeraftener med nye muligheder

Sommeraftener med nye muligheder

De varme sommeraftener og de smukke solnedgange, som vi alle længtes efter, er lige om hjørnet. Forlæng dine aftener ude i haven eller på terrassen med en trådløs lampe. På den måde slipper du for bes... Læs mere
Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Der findes næppe noget hyggeligere end at kunne samle familie og venner rundt om et ildsted på en lun sommeraften, hvor nærvær og hygge virkelig er i højsædet. Der er noget helt særligt over duften af... Læs mere
Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Kalenderen siger endelig sommer og det er tid til at opgradere dit udeområde, og her kan havekrukker gøre en kæmpe forskel. Med havekrukker kan du skabe en helt bestemt stemning i dit udeområde. Opbyg... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.