Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

 

Kalenderen siger endelig sommer og det er tid til at opgradere dit udeområde, og her kan havekrukker gøre en kæmpe forskel. Med havekrukker kan du skabe en helt bestemt stemning i dit udeområde. Opbyg forskellige oaser og områder for at få mest ud af din have, terrasse eller altan.

Om du går efter at skabe din egen lille jungle, urtehave eller blomsterhave, er krukker der hvor det hele starter. Havekrukker kommer i mange afskygninger, både store som små, forskellige farver samt både organiske og kantede former. Man kan derfor få det som man ønsker og skabe både den stemning og hygge, som man ønsker.

 

Krukker i terrakotta

Med krukker i terrakotta fra Ferm Living eller OYOY Living kan du trække sydens sol med hjem i haven og få feriefornemmelser. Placer krukkerne sammen i forskellige størrelser forskellige steder på terrassen og beplant dem med oliventræer eller andre grønne planter for at skabe følelsen af at være på ferie i egen have.

 

Skandinaviske og simple krukker

Er du mere til det skandinaviske og simple, kan du med fordel bruge enkelte havekrukke placeret forskellige steder i haven, på terrassen eller på altan – her i mere nedtonede farver og med et mere kantet ydre. Her er krukkerne fra Louise Roe en god mulighed med deres stilrene og eksklusive design. Beplant krukkerne med grønne planter eller små træer og skab en lille, men stadig skøn grøn oase i indretningen af dit udeområde.

 

Væghængte krukker

Har man hverken have eller terrassen, men blot en altan, kan det være svært at have den store oase med forskellige havekrukker på jorden. Derfor kan du med fordel bruge de fine havekrukker fra AYTM, der kan hænges på væggen. Skab her din egen lille grønne oase med hængende planter eller forskellige urter, alt efter hvad du ønsker og har behov for. Der er mange muligheder, også selvom pladsen skulle være trang.

 

Mange havekrukker kan også bruges indenfor. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at plante skønne planter om sommeren – du kan nemlig trække krukkerne med indenfor, når kulden melder sig.

Med havekrukker er mulighederne mange og de kan nemt og simpelt bruges et hav af steder. Har du fyldt have, terrasse og altan op med havekrukker, kan du med fordel også placere havekrukkerne foran din hoveddør. Byd dine gæster velkommen med blomster og grønne planter, og lad altid din hovedindgang stå indbydende og velkommende.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af havekrukker her

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Aktuelt

Inspiration – Indret din altan og terrasse

Inspiration – Indret din altan og terrasse

Sommeren er i høj grad ankommet, og det dejlige sommervejr ligeså. For at få allermest ud af sommermånederne anbefaler vi, at du udnytter din altan eller terrasse til fulde. Selvom en altan kan være b... Læs mere
Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

Dit hjem - Juli 2022

... Læs mere
Sommeraftener med nye muligheder

Sommeraftener med nye muligheder

De varme sommeraftener og de smukke solnedgange, som vi alle længtes efter, er lige om hjørnet. Forlæng dine aftener ude i haven eller på terrassen med en trådløs lampe. På den måde slipper du for bes... Læs mere
Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Trend: Giv uderummet ekstra glød med et ildfad

Der findes næppe noget hyggeligere end at kunne samle familie og venner rundt om et ildsted på en lun sommeraften, hvor nærvær og hygge virkelig er i højsædet. Der er noget helt særligt over duften af... Læs mere
Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Sådan indretter du dit udeområde med havekrukker

Kalenderen siger endelig sommer og det er tid til at opgradere dit udeområde, og her kan havekrukker gøre en kæmpe forskel. Med havekrukker kan du skabe en helt bestemt stemning i dit udeområde. Opbyg... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.