Inspiration: 4 tips til indretning af dit loungeområde

Inspiration: 4 tips til indretning af dit loungeområde

 

Sommeren er langt om længe over os, og for mange have-, terrasse- og altanejere er det ensbetydende med, at inde- og udearealerne smelter sammen. Med de mange timer vi skal bruge udendørs hen over sommerhalvåret til både hverdag og fest, kan det derfor være en god idé at overveje rammerne for dit loungeområde. Her får du 4 tips til at indrette dit udendørsområde med skønne loungemøbler og accessoires, så du er klar til sommerens mange hyggelige stunder.

 

Rengør dit loungeområde

Inden du går i gang med at indrette dit loungeområde, er det en god idé at foretage en grundig rengøring, så der er pænt og nydeligt. På den måde vil det ikke alene fremstå mere indbydende for dig og dine gæster – du kan også være med til at forlænge levetiden af dit udendørsområde, hvad enten du har en terrasse af træ eller fliser. En terrasse med fliser kan eksempelvis være ensbetydende med flisepest og alger, hvilket efterlader en grim overflade på fliserne, og her kan en terrassevasker være nyttig til at få fine fliser igen. På samme måde bør træterrassen holdes pæn og ren for at undgå alger og snavs ved at give brædderne en overfladebehandling, der passer til din terrasse.

 

Find de helt rigtige loungemøbler

 

Intet loungeområde uden de helt perfekte loungemøbler. Når du skal vælge loungemøbler, er det som det først essentielt at overveje, hvilken stil man er til. Derudover kan det være en god idé at overveje, hvilket formål dit loungeområde skal have. Skal der være store loungemøbler med komfortable hynder, hvor der er god plads til at slænge sig på langs? Så er ovenstående loungemøbler fra Cane-Line et glimrende bud. Både sofaer og loungestole fra Basket-serien, som er udført i pulverlakeret stål og Cane-Line weave i et skønt naturlook, og den komfortable Conic daybed med AirTouch Stof med Quickdry Foam indbyder til timevis af afslapning med rig mulighed for at skabe plads til alle i familien.

Er du derimod til mere minimalistiske loungemøbler, der er mere lette i udtrykket, og som i højere grad lægger op til siddende hygge og gode snakke? Så kan du med fordel se nærmere på stilrene loungemøbler i pulverlakeret stål fra HAY, hvor både Palissade-serien og Hee-loungestolene vil tilføre et moderne look til loungeområdet, uden der er gået på kompromis med komforten.

 

Hvis man hverken er til store loungemøbler eller de mere minimalistiske af slagsen, er klassiske loungemøbler i smukt, tidløst træ altid et sikkert valg. Både Outdoor Flip loungestolen og de skønne stabelbare Amaze loungestole fra Cane-Line passer ind i de fleste udendørsarealer. Med klassiske loungestole udført i teaktræ, der patinerer smukt med tiden, opnås både et smukt loungeområde såvel som komfortable siddepladser. Med blandt andet Amaze stolens kurvede lameller i ryg og sæde indbydes der til ultimativ afslapning.

 

Er du i tvivl om, hvilken havemøbelstil du er til? Så kan du tage vores test lige her og blive klogere på din stil, inden du går ud og investerer i nye havemøbler.

 

Skab skyggehygge, til når solen står højest

 

Når solen står højest, er det rart at kunne skærme af for solens kraftige stråler. Her er det en god idé at investere i en parasol, så du kan nyde dit loungeområde uden at skulle bekymre dig om solen. Med en Hyde Luxe Tilt parasol fra Cane-Line i et klassisk og stilet look kan du nemt fange solen hele dagen ved blot at rotere og tilte parasollen efter behov. Når solen er atter ønsket, kan parasollen nemt foldes sammen på praktisk vis.

 

Fyld dit loungeområde op med dekorative accessoires og belysning

 

Når de større ting, som loungemøbler og parasol er kommet på plads, er der ikke noget mere hyggeligt end at indrette loungeområdet med bløde tæpper, hyggelig belysning, grønne planter og andet uundværligt tilbehør, som er med til at sætte prikken over i’et. Til at skabe en skøn sommerstemning kan du indrette dit loungeområde med en Kooduu Synergy, hvor du får højtaler, lys og sågar en vinkøler i ét produkt, som med sit moderne design også vil tage sig smukt ud. Hæng en eller flere dekorative lyskæder, såsom Sirius Lucas med både hvide og kulørte pærer, op langs et gelænder eller i parasollen for at skabe varme i loungeområdet. Tilføj også gerne masser af liv til loungeområdet i form af grønne planter og smukke krukker i varme toner. Læs mere om hvordan du kan indrette dit udeområde med havekrukker lige her.

 

Har du ikke en stor altan med plads til loungemøbler, men derimod måske en mindre altan? Så kan du med fordel læse vores blogindlæg lige her om, hvordan du indretter din altan.

Skriv en kommentar
banner

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Første og sidste søndag i måneden: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: 5 tips til at skabe et godt børneunivers

Inspiration: 5 tips til at skabe et godt børneunivers

Indretningen af børneværelset kan nogle gange være lidt af en mundfuld, når der skal klemmes mange forskellige elementer ind på få kvadratmeter. Selvom det ikke nødvendigvis er det største rum i hjemm... Læs mere
Nyt brand: Skab hyggelige stunder med Kooduu

Nyt brand: Skab hyggelige stunder med Kooduu

Har du et ønske om at skabe et rum, der emmer af hygge og hyggelige stunder med venner og familie – hvad enten det er inde- eller udendørs? Så er Kooduu måske brandet for dig. Kooduu skaber produkter,... Læs mere
Inspiration: 4 tips til indretning af dit loungeområde

Inspiration: 4 tips til indretning af dit loungeområde

Sommeren er langt om længe over os, og for mange have-, terrasse- og altanejere er det ensbetydende med, at inde- og udearealerne smelter sammen. Med de mange timer vi skal bruge udendørs hen over som... Læs mere
Nyhed: Skønne nye Pantop-farver

Nyhed: Skønne nye Pantop-farver

Verpan er gennem de sidste mange år blevet et særdeles anerkendt brand – både inden for belysnings- og møbeldesign. Samtidig er brandet et produkt af den danske designkultur, der har sat Danmark på ve... Læs mere
Bat & Beetle – Inspireret af naturen

Bat & Beetle – Inspireret af naturen

Står du og mangler nogle smukke stole til din indretning? Så kunne GUBIs Bat og Bettle spisebordsstole være en fantastisk mulighed. De elegante stole har et let og tidløst design, som vil give et mode... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.