Trend: Det blødeste Teddy materiale

Trend: Det blødeste Teddy materiale

Det plyssede teddy-stof er blevet ét af årets største, og samtidig hyggeligste trends. Og ikke overraskende, har den erobret møbel- og interiørverdenen med storm. Vi hos Jacobsen Møbler er helt vilde med det – for findes der noget bedre at få et varmt bamsekram af ét af årets blødeste materialer? Læs videre og bliv klogere på trenden og det bløde materiale.

 

Skab blikfang i hjemmet

Et blikfang eller et rigtigt statement-piece, er det vi alle ønsker i vores indretning. Med møbler af teddy materialet, hvad enten det er en loungestol eller spisebordsstol, vil du helt sikkert kunne drage blikket hos mange.

Med de bløde bamsestole får du med sikkerhed det blikfang, som du leder efter til din indretning. En læne- eller loungestol i teddy materialet har, hvad man forventer af en sådan stol – den er både blød, luftig og yderst behagelig – og med et møbel af dette materiale, vil du med sikkerhed få et komfortabelt møbel.

 

Hvad er Teddy stoffet?

Teddy stoffet er et materiale, man hører mere og mere om både i mode- og indretningsbranchen – men hvad er det i hele taget, og hvad er det lavet af?

Teddy materialet er lavet af flere forskellige stoffer – det kan eksempelvis være en variant lavet af fåreskind eller syntetiske stoffer. I dag kan syntetisk pels næsten ikke skelnes fra ægte pels. Det syntetiske fåreskind vil ofte være lavet af en polyester/akrylkombination, som imiterer den plisserede og glatte tekstur af ægte pels. Fordelen ved denne kombination er, at den både er blød og smidig, der samtidig er nem at vedligeholde.

 

Møbler og interiør

I dag ser man teddy materialet i flere og flere møbler og interiør – fra bløde lænestole til de blødeste puder.

Efter nogle lange dage findes der intet bedre end at slappe af i en blød og komfortabel stol – og selvfølgelig også have mulighed for at kunne løfte benene for at få den ultimative afslappelse. Der findes både læne- og loungestole med tilhørende puffer – og få at gøre oplevelsen endnu mere komfortabel, kan du med fordel tilføje en pude i tilsvarende bløde materiale.

Det bløde teddy materiale kan ligeledes perfekt kombineres med andre materialer – på den måde sikrer det, at du kan give din indretning dit personlige præg. Kombinér eksempelvis teddy materialet med fyldige teksturer såsom rattab og forskellige træsorter. Dette vil tilsammen skabe et varmt og hyggeligt rum, hvor du kan slappe af.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om d... Læs mere
Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Flowerpot lampen designet af Verner Panton, som især har fået inspiration fra 60’ernes og 70’ernes Flower Power bevægelse. Med dette i tankerne, skabte han denne smukke og, ikke mindst, ikoniske lampe... Læs mere
Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Enkelthed i hverdagen er, hvad FROST arbejder for hver dag. Med missionen om at designe og producere interiørtilbehør i høj kvalitet, der holder i flere generationer, har brandet en mere miljørigtig t... Læs mere
Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektion... Læs mere
Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et mere trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde - men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder kan en funktionel arbejdsstat... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.