34.239.170.244 - US

Tips: Sådan indretter du dit soveværelse

Tips: Sådan indretter du dit soveværelse

Dit soveværelse bør være en afslappende oase, hvor du kan finde ro og slappe af. Dette kan opnås gennem den rette indretning. En beroligende atmosfære og en god nats søvn kræver mere end bare en god seng. Hvis du ønsker at skabe et soveværelse, hvor du virkelig kan koble af, kan du finde inspiration i følgende tips til din soveværelsesindretning.

 

Gør rummet funktionelt

For nogle er soveværelset ikke kun et sted at sove; det kan også være et lille kontor eller en udgang til en altan. Uanset hvad, er det vigtigt at indrette rummet praktisk og funktionelt, så du stadig kan få en god nats søvn. Placer dine møbler strategisk i forhold til både vinduer og stikkontakter for at undgå irriterende elementer.

 

Belysningen

Når du tænder lyset i soveværelset, skal det helst ikke blænde dig. Vælg derfor en loftslampe, der ikke lyser for kraftigt, men i stedet skaber en behagelig belysning. Overvej en mere gylden eller varm nuance frem for en kold hvid farve. Sengelamper er også en god idé, især hvis du nyder at læse en god bog, inden du går i seng.

 

Den rigtige seng

Sengen er måske det vigtigste møbel i dit soveværelse, da det er det sted, hvor du skal sove og lade op til dagens gøremål. Sørg for at vælge en seng, hvor du kan ligge komfortabelt og behageligt. Du kan også tænke på stil, når du vælger seng – eksempelvis en flot sengegavl, der tilføjer et dekorativt element til rummet.

 

Placering af sengen

Hvis dit soveværelse giver dig mulighed for at placere sengen forskellige steder, bør du tage nogle overvejelser. Placer sengen, så du føler dig komfortabel og tryg, når du skal sove. Vær dog opmærksom på placeringen af stikkontakter, hvis du ønsker en sengelampe eller vil have mulighed for at oplade din telefon ved siden af sengen.

 

Siddepladser

Selvom hovedformålet med rummet er at sove, er det sandsynligt, at dit soveværelse også har andre funktioner som en garderobe. Derfor kan det være en god idé at tilføje en siddeplads til dit soveværelse. En lænestol giver dig mulighed for at sidde ned, når du eksempelvis tager strømper på om morgenen eller sorterer dit vasketøj.

 

Hygge med puder og tæpper

Dit soveværelse skal være et hyggeligt sted, hvor du har lyst til at opholde dig. Når rummet føles hyggeligt, bliver det at gå i seng en mere behagelig oplevelse. Dekorer din seng med pyntepuder, et flot sengetæppe eller plaid for at skabe hygge. Når sengen er redt, ser det også indbydende ud, især hvis puder og sengetæppe matcher.

Skriv en kommentar
Kommentarer
28-12-2023 22:44
Mere end halvdelen af Danmarks befolkning er singler, en del par har hvert sit soveværelse, alligevel vises her kun dobbelt senge
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 11:00 - 16:00 (åben første og sidste søndag i måneden)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.