Nyheder: De skønneste havemøbler fra velkendte brands

Nyheder: De skønneste havemøbler fra velkendte brands

Når solen skinner og varmen inviterer os udendørs, er havemøbler og udeliv en vigtig del af vores liv. De giver os mulighed for at nyde friheden og slappe af i vores eget private rum. Havemøbler er den perfekte kulisse til at nyde solen, grille mad, nyde drinks og samvær med familie og venner. Vi har her samlet et udvalg af vores nyeste havemøbler.

Havemøbler kommer i mange forskellige stilarter, størrelser og materialer, og det er op til dig at vælge dem, der passer til din personlige stil og dine behov. Vælg eksempelvis mellem de varme og hyggelige træmøbler, der giver en følelse af hjemmehygge, eller de moderne og stilfulde aluminiumsmøbler, der er nemme at vedligeholde og kan holde til det skiftende danske sommervejr.

 

Sika-Design

Sika-Design har længe været synonym med smukke og funktionelle havemøbler, der både er en fryd for øjet og samtidig en fryd at bruge. Hvert enkelt møbel er designet med en dyb respekt for den skandinaviske designtradition og med fokus på at skabe møbler, der kan tåle det skandinaviske vejr. Men det er ikke kun styrken og holdbarheden, der gør havemøblerne eftertragtede – det er så sandelig også deres enestående skønhed og charme.

De nye havemøbler kender du sikkert fra deres indendørsmøbler – nu lanceres de også til eksteriør. Nyd de uforlignelige møbler, der er fremstillet af Alu-Rattan og Sika-Designs ArtFibre®. Lad dig begejstres af dets vejrbestandighed – det pulverlakeret aluminium modstår både slitage og høje temperaturer. Nyd de unikke ArtFibre®, lavet af polyethylen, der ikke blot er slidstærkt, men også temperatur- og UV-bestandige. Så kan du nyde dine havemøbler i smukke omgivelser året rundt uden bekymringer om den store vedligeholdelse. Lad dig inspirere af de smukke møbler, der vil bevare sin form og skønhed i årevis.

 

HAY

Relanceringen af Crate kollektionen, designet af den anerkendte hollandske arkitekt og designer Gerrit Rietveld i 1934, er en fejring af en ægte designperle. Kollektionen, bestående af en stol og bord, er en blanding er minimalisme, funktion og skønhed, der appellerer til nutidens smag og stadig føles relevant og moderne. Designets geometriske linjer og strenge formsprog gør det til et statement piece, der vil tjene som inspiration til ethvert uderum. Med denne kollektion får man en unik mulighed for at eje et stykke historie og bringe en klassisk perle ind i sit hjem – og samtidig en påmindelse om, at godt design aldrig går af mode.

Palissade kollektionen er et sandt mesterværk. Med sit enkle, elegante og tidløse æstetik, bringer denne kollektion skønhed og stil til ethvert uderum. Kollektionens linjer er rent og moderne, mens de skønne kvalitetsmaterialer sikrer en lang levetid og holdbarhed. Her får man virkelig en kollektion, der hylder det gode design og er samtidig en påmindelse om, at funktionalitet og skønhed kan gå hånd i hånd. Palissade kollektionen er en bestseller fra HAY, og den er nu lanceret i en dybrød farve, som skaber en flot kontrast til det grønne i haven.

 

Cane-line

Cane-line har en lang tradition for at fremstille havemøbler af høj kvalitet, der både er funktionelle og stilfulde. Møblerne er lavet af holdbare materialer, der er designet til at tåle det danske vejr – og samtidig en investering i en stilfuld og behagelig udendørsoplevelse, der vil bringe glæde år efter år.

Cane-line har taget havemøbler til et nyt niveau med deres unikke QuickDry & Airflow system – og det gælder også deres nyheder. Nu er våde og fugtige havemøbler en sag fra fortiden. Det unikke system kombinerer avanceret teknologi med højkvalitetsmaterialer for at sikre, at møblerne kan nydes uanset vejret. QuickDry-systemet sørger for, at vandet løber af stoffet og ikke trænger igennem til skummet i puderne, mens Airflow-systemet sørger for, at luft cirkulerer og tørrer møblerne hurtigt og effektivt.

 

Vipp

Vipps havemøbler inviterer dig til at opleve den ultimative kombination af komfort, funktion og stil. Med sit minimalistiske skandinaviske design og høje kvalitet, bliver dit uderum et sted, hvor du kan slappe af, nyde solen og skabe minder med dine nærmeste. Lad de skønne havemøbler fra Vipp være en del af dit næste haveeventyr. De robuste materialer modstår vind, regn og UV-stråler, mens deres enkle design sikrer, at du føler dig komfortabel og stilfuld. Lad dit uderum blive en oase, hvor du kan slappe af og opleve det bedste, livet har at byde på.

 

Lad havemøblerne og udelivet blive en del af din livsstil, hvor du kan opleve glæden ved friheden, naturen og selskab.

Udforsk hele vores udvalg af havemøbler fra alle vores skønne brands.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Mogens Hansen er et dansk møbelbrand med fokus på kvalitet og komfort. Deres sofadesigns er skabt med ergonomiske linjer og justerbare nakkestøtter, så du kan nyde afslappende stunder i timevis uden a... Læs mere
Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

by Lassens Frame opbevaringssystem er en enkel og elegant løsning, der kan tilpasses efter dit individuelle behov og kan samtidig bruges til mange formål. Frame er skabt med en unik tilgang til geomet... Læs mere
Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Le Klint er et brand med en fascinerende historie, og som har sat sig selv i spidsen for lampeindustrien med deres unikke og sofistikerede designs. Deres lamper er en blanding af traditionelle teknikk... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Når der nu er en anledning til at have gæst... Læs mere
Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.