Nyhed: Sibast udvider No 7-serien

Nyhed: Sibast udvider No 7-serien

Sibast Furniture udvider deres No 7-familie med en ny tilføjelse - et unikt og dynamisk formet sofabord. No 7 familien omfatter også en matchende loungestol, barstol og spisebordsstol, alle designet med Helge Sibasts signaturstil og opmærksomhed på detaljer. Læs videre og bliv klogere på den nye tilføjelse til den allerede smukke møbelserie.

 

Sådan startede det

Sibast Furniture blev grundlagt i 1908 af Helge Sibast, og har siden været kendt for at producere nogle af de mest ikoniske og elegante møbler i Skandinavien.

Det, der gør Sibast unikt er deres fokus på skabe møbler, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne design. Endnu en unik ting ved Sibast er deres brug af træ som det primære materiale i deres produktion. De bruger kun ansvarlig dyrket træ fra lokale skove, og arbejder tæt sammen med leverandører for at sikre, at træet er af høj kvalitet og ansvarligt.

De er ligeledes kendte for deres tidløse design og evne til at skabe møbler, der kan passe ind i enhver indretning. Møblerne er enkle, elegante og funktionelle, og er designet til at kunne holde i mange år.

Helge Sibast havde et produktivt år i 1953, hvor han designede flere af sine signaturstole, herunder Sibast No 7 spisestuestolen. Denne stol, sammen med Sibast No 8 og No 9, er kendt for sit stærke visuelle design og stadig en betydningsfuld del af dansk møbeldesign i dag.

 

No 7 sofabordet

Nu har Sibast Furnitre kommet med en ny tilføjelse til No 7-serien – Sibast No 7 sofabordet. Sofabordets organiske form er inspireret af ryglænet på Sibast No 7 spisestuestolen og er skabt ved at formpresse to individuelle skaller af egefinér. Disse to skaller danner en stabil og organisk base til bordpladen af glas.

Det unikke ved dette sofabord er, at skallerne kan placeres på forskellige måder, hvilket giver mulighed for at skabe et personligt og unikt udtryk. Stellets organiske form, sammen med den lette og transparente glasplade, skaber en elegant balance og understreger samhørigheden og formsproget med resten af No 7-serien.

Sibast No 7 sofabordet er designet af Anna og Ditlev Sibast, der har arbejdet hårdt for at skabe et møbel, der både er tidløst og moderne på samme tid. Bordet passer perfekt sammen Sibast No 7 loungestolen og andre møbler i No 7-serien, men kan også bruges som et enkeltstående møbel i rummet.

Sofabordet findes i egefinér med hvid olie, mørk olie eller sort lak og en bordplade i glas.

 

Hvorfor er denne serie stadig populær?

No 7-serien forbliver populær på grund af sin banebrydende natur, da spisestuestolen allerede i 1953 repræsenterede noget nyt. Helge Sibast var en visionær designer med en stærk føling for materialer og et skarpt øje for håndværk, der turde udfordre grænserne for teknisk og designmæssig mulighed. Dette kommer tydeligt til udtryk i Sibast No 7, der er kendetegnet ved sit brede og krumme kopstykke, som var resultatet af datidens begrænsede formspændingsteknik.

Sammenholdt med min morfars stoledesign i øvrigt fremstår Sibast No 7 som en forholdsvis enkel stol, men med markante designelementer og leg med proportioner. Den karakteristiske ryg er en designmæssig genistreg, der giver stolen en helt unik komfort - en komfort, som optimeres yderligere af det bagud skrånende sæde”, forklarer Ditlev Sibast.

 

Er du ligesom os helt vilde med Sibast Furniture og den nye tilføjelse til No 7-serien, så gå på opdagelse i vores skønne udvalg her.

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag Lukket

Aktuelt

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere
Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Når det kommer til indretning af dit hjem, er valget af møbler afgørende for både funktionalitet og æstetik. Bænke og taburetter er to alsidige møbler, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til di... Læs mere
Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

HAY, det danske brand med stor anerkendelse, har endnu en gang præsenteret nye kollektioner til deres allerede imponerende udvalg. Og de nye samlinger skuffer bestemt ikke. De seneste lanceringer kan ... Læs mere
Inspiration: Tidløs elegance med InBetween fra &Tradition

Inspiration: Tidløs elegance med InBetween fra &Tradition

Træd ind i en verden af enkel skønhed og moderne funktionalitet med InBetween-serien fra &Tradition. Designet af Sami Kallio, hylder kollektionen den skandinaviske designtradition med nøje udvalgte naturlige materialer og ansvarlighed i fokus. Fra spisestuen til stuen og arbejdsområdet - InBetween-serien skaber tidløs elegance og stil i ethvert hjem. ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.