Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektionerne er udviklet med de dygtigste designere, som har skabt serier af senge, madrasser og tilbehør, som forener funktionalitet og æstetik. Læs mere om brandet her.

 

Rammen for den gode nattesøvn

Morgenmad serveret på sengen, dagens første e-mail eller kvalitetstid med dine kære – i det moderne hjem vil sengen danne rammen for livets små og skønne øjeblikke. Det er nemlig i soveværelset, du både starter og slutter din dag. Derfor sætter rummet også krav til flere elementer såsom farver, former og funktioner, som skal dække de behov, du har til en seng. Sengene fra GOD NAT giver dig mulighed for at sammensætte din egen seng, så den passer til din krop og dine behov.

GOD NAT sengene findes i 4 serier; HEIMDAL, FOLKE, ODIN og ASGER, som alle giver dig mulighed for at skabe præcis den seng, du ønsker og har behov for. Samtidig rummer serierne et udvalg af varianter og fås i et nøje udvalg af tekstiler og farver.

 

Få et ansvarligt produkt med GOD NAT

Alle tekstiler, anvendt i serierne, er certificeret Standard 100 fra OEKO-TEX®. Dette garanterer, at materialerne er produceret mere miljøvenligt, og samtidig er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer. Samtidig er en stor del af GOD NATs topmadrasser mærket med Svanemærket, hvilket er en markering for det officielle nordiske miljømærke, der garanterer, at produkterne lever op til en række strenge krav om sundhed og miljø.

Motorerne i elevationssengene konstrueret med fokus på at være så energieffektive som muligt. Derfor er elevationsmotorerne også udstyret med ZERO™ stand-by strøm. ZERO™-teknologien betyder, at der maksimal forbruges 0,1 watt, når motoren står standby. Derfor er den både god for klimaet og for elregningen.

 

Se sengene og mærk kvaliteten i vores store showroom i Aabenraa. Eller udforsk det skønne udvalg af senge og sengetilbehør her på vores webshop.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

 • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
 • + 45 69 15 62 00

 • Tryk 1 for Kundeservice
 • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
 • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om d... Læs mere
Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Nyhed: Nye skønne farver til Flowerpot-serien

Flowerpot lampen designet af Verner Panton, som især har fået inspiration fra 60’ernes og 70’ernes Flower Power bevægelse. Med dette i tankerne, skabte han denne smukke og, ikke mindst, ikoniske lampe... Læs mere
Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Bagom FROST og indret hjemmet med spejle

Enkelthed i hverdagen er, hvad FROST arbejder for hver dag. Med missionen om at designe og producere interiørtilbehør i høj kvalitet, der holder i flere generationer, har brandet en mere miljørigtig t... Læs mere
Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Nyhed: Jacobsen Møbler præsenterer GOD NAT

Jacobsen Møbler lancerer nu sengebrandet GOD NAT. Kvalitetssengene er udviklet og produceret i Danmark med respekt for klassisk design, indbydende kvalitetsmaterialer og godt møbelhåndværk. Kollektion... Læs mere
Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Inspiration: Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Hjemmekontoret kan ofte blive et mere trist og kedeligt hjørne, hvor ingen har lyst til at sidde og arbejde - men ved at bruge lette møbler og enkle opbevaringsmuligheder kan en funktionel arbejdsstat... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.