Nyhed: GUBI lancerer den skønne Basket kollektion

Nyhed: GUBI lancerer den skønne Basket kollektion

GUBI er dedikeret til at skabe møbler, der for alvor stimulerer sanserne – og den nye Basket kollektion, designet af Joe Colombo, er ingen undtagelse. Kollektionen består af en 2-personers sofa, 3-personers sofa og en loungestol udarbejdet i de skønneste materialer og af høj kvalitet. Læs mere og bliv klogere på den nye kollektion og designeren bag.

 

Hvem var designeren Joe Colombo?

Hos Joe Colombo var designtilgangen altid fremtidsorienteret, og man valgte at fokusere på længerevarende innovation frem for hurtige trends. Hans stil var typisk formet af eksperimentering med materialer og et klar fokus på møblernes funktionalitet. Derfor forestillede han sig møbler, der kunne stå uafhængig af arkitekturen og indretningen – og derved tilpasse sig ethvert rum, til enhver tid. Med sin raffinerede mentalitet, det blide retro-look og indbydende komfort, bringer GUBI denne vision til live.

 

Basket kollektionen

Denne kollektion blev for første gang produceret i slutningen af 1960’erne af den specialiserede rattanmøbelproducent Pierantonio Bonacina, som bestilte Joe Colombo til at designe den. Basket kollektionen relanceres nu af GUBI efter flere årtier ude af produktion. Relanceringen forbliver tro mod Colombos vision, som præsenteret af de originale tegninger fra 1967, men med optimerede proportioner til nutidens ergonomiske behov.

Ved første øjekast kan man blive overrasket over Basket kollektionen. Fra en designer, der er kendt for sin futuristiske designstil, forkærlighed til teknologi og tilknytning til syntetiske materialer, så virker en møbelkollektion i rattan noget af en afvigelse fra formen. Ser man dog lidt nærmere på kollektionen, bliver kendetegnene ved Colombos designs tydeligere – organiske linjer, modernistisk æstetik og innovativ tilgang til valgte materiale.

 

Få den perfekte komfort

Navnet ”Basket” er en hæder til den klassiske håndvæveteknik, der bruges til rattankurve. Kollektionen består af en 2-personers sofa, 3-personers sofa og en loungestol, som alle har den samme konstruktion tilfælles. Ved at erstatte den indre glasfiberskal, som oprindelig blev brugt, er kernen nu dannet af et mere ansvarligt stålskelet, som giver formen sin styrke og stabilitet. Basket kollektionen er dækket af håndvævet rattan og udarbejdet af flettede strimler og ovale pæle, som kræver gode færdigheder og godt håndværk at skabe.

Det ekstraordinære design demonstrerer en fin balance mellem både teknik og materiale, der kombinerer de traditionelle håndværksmetoder og det industrielle. Stellet er udstyret med afrundede hynder på et sæde og ryg lavet af et behageligt og støttende skum med cylindriske puder, som vil tilføje en ekstra blødhed og omfavnende effekt.

Joe's Basket Collection giver traditionelle materialer en ny form, idet de udnytter en innovativ struktur, som aldrig før var blevet brugt til så store og lette produkter. Det er virkelig spændende at se det i produktion igen og at se Joes arbejde nå ud til nye målgrupper gennem samarbejdet med GUBI.” - Ignazia Favata, Colombos tidligere assistent og nu direktør, Joe Colombo Studio.

 

Er du lige så vild med den nye kollektion som os? Se den skønne kollektion her.

Ønskes den skønne kollektion i en anden polstring, så tag kontakt til en af vores dygtige sælgere på 69156200, eller skriv til vores kundeservice på [email protected].

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Mogens Hansen er et dansk møbelbrand med fokus på kvalitet og komfort. Deres sofadesigns er skabt med ergonomiske linjer og justerbare nakkestøtter, så du kan nyde afslappende stunder i timevis uden a... Læs mere
Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

by Lassens Frame opbevaringssystem er en enkel og elegant løsning, der kan tilpasses efter dit individuelle behov og kan samtidig bruges til mange formål. Frame er skabt med en unik tilgang til geomet... Læs mere
Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Le Klint er et brand med en fascinerende historie, og som har sat sig selv i spidsen for lampeindustrien med deres unikke og sofistikerede designs. Deres lamper er en blanding af traditionelle teknikk... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Når der nu er en anledning til at have gæst... Læs mere
Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.