3.230.173.188 - US

Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

Nyhed: De skønneste nyheder fra HAY

HAY, det danske brand med stor anerkendelse, har endnu en gang præsenteret nye kollektioner til deres allerede imponerende udvalg. Og de nye samlinger skuffer bestemt ikke. De seneste lanceringer kan udforskes hos Jacobsen Møbler og består af møbler, lamper og accessoires. Læs videre for at få et indblik i nogle af de smukke nyheder fra HAY.

 

Chisel Lounge Chair

Med det seneste samarbejde inden for møbeldesign med den norske designer Andreas Bergsaker præsenterer HAY nu Chisel loungestolen, der henter sin inspiration fra det klassiske tømrerværktøj med samme navn. Stolen kombinerer historisk forankring med moderne æstetik og skaber en solid træstol med en markant silhuet, der står imod tidens tand. Håndværket og ergonomien bag stolen er omhyggeligt udtænkt, hvilket resulterer i en komfortabel og visuelt tiltalende siddeoplevelse. Chisels kompakte størrelse og valgmuligheder inden for træsorter, farver og polstring gør den alsidig.

 

Boa Table

I det seneste samarbejde mellem HAY og Stefan Diez er Boa Table et resultat af inspiration hentet fra traditionelt japansk bambushåndværk, der er transformeret til en moderne fortolkning af et mødebord. Ansvarlighed er centralt i designet, hvor bordets rørformede stel er fremstillet af genanvendt aluminium, der er ekstruderet i Danmark ved hjælp af vedvarende energi. Bordet kan fladt pakkes og let transporteres. Den lette vægt og innovative foldeteknik giver bordet en usædvanlig smidighed og lethed, hvilket er sjældent i professionelle miljøer.

 

Apex Lampeserie

I det nye designsamarbejde mellem HAY og John Tree, udfordrer den britiske designer den klassiske Banker’s Light-typologi og har skabt Apex-serien. Denne funktionelle lampeserie forener fortrolighed med moderne udtryk. Farve spiller en central rolle i designet, hvor den karakteristiske foldede stålskærm benytter livlige farver til at skabe en visuel kontrast til de forkromede baser. Med forskellige lampevarianter, herunder clipslampe, skrivebordsclipslampe og bordlampe, er der en lampe til enhver situation – fra arbejdsområdet til soveværelset – og til ethvert rum.

 

Apollo Chandelier & Wall Lamp

De seneste tilføjelser til Apollo-familien inkorporerer et raffineret og enkelt designsprog for at skabe moderne fortolkninger af klassiske lampearketyper. Kontrasten mellem det mundblæste opalglas og industrielle anodiseret aluminium bryder med forventningen om nostalgisk ekstravagance, der normalt associeres med klassiske lysekrone- og væglampeformer. Disse lamper præsenterer sig som moderne objekter med deres elegante og samtidig kraftfulde visuelle udtryk.

 

Arcs Trolley

Som det seneste resultat af det imponerende samarbejde mellem HAY og de belgiske designere, Muller Van Severen, præsenterer Arcs Trolley sig som en del af serien med dens karakteristiske, bølgede silhuet. Drivkraften bag Arcs Trolley er idéen om, at et vellykket objekt skal kombinere teknisk funktionalitet med poetisk design. Dette trolleybord formår at balancere æstetik og funktion på en måde, der gør det yderst alsidigt uden at kompromittere dets unikke designkarakter.

 

Har du allerede fundet en favorit blandt de smukke nyheder, så forstår vi jer godt. Er du interesseret i at se hele udvalget af nyhederne, kan du med fordel klikke her.

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 11:00 - 16:00 (åben første og sidste søndag i måneden)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.