Nyhed: Årets første lancering fra HAY

Nyhed: Årets første lancering fra HAY

Det danske anerkendte brand, HAY, har endnu en gang lanceret nye kollektioner til deres allerede imponerende sortiment. Og de nye kollektioner skuffer bestemt ikke. Den nye lancering er at finde i hos Jacobsen Møbler fra 15. februar 2023, og består af møbler, lamper og accessoires. Læs videre og se et udpluk af de fine nyheder fra HAY.

 

Crate Chair & Table

Designet af den hollandske arkitekt og designer Gerrit Rietveld i 1934. Her får man design, der oprindeligt var designet til at gøre brug af overskydende træforsendelseskasser – og Crate kollektionen er nu relanceret i samarbejde med Rietveld x HAY. Borde og stole er designet og lavet med respekt for dets originale design, og deler de samme afbalancerede proportioner og gennemsigtige konstruktioner.

Stolene har med sin let skrånende ryg og støttende armlæn, afspejler stolens enkelthed og rumlige design designerens arkitektoniske stil. Dette giver funktionalitet og komfort uden at optage for meget plads.

Bordene har med sin firkantet bordplade og ekstra opbevaringshylde/diagonale tværstænger afspejler bordets enkelthed og rumlige design. Dette vil, ligesom stolene, give funktionalitet og komfort uden at optage for meget plads.

 

Palissade Low Table

Palissade-serien er designet af den franske duo Ronan og Erwan Bouroullec, og nu lancerer de et matchende lavt bord til den ellers så populære kollektion. Bordet har med sit elegante design forenet symmetrisk geometri og et grafisk formsprog konstrueret til at gengive visuel enkelthed. På den måde, vil man ubesværet kunne bruge bordet i et naturligt landmiljø eller bymiljø.

Palissade Low Table findes i udvalgte farver, som du kan finde på vores webshop.

 

Nye varianter til Balcony-serien

HAY udvider Balcony-serien med bænke, stole og skamler til det allerede imponerende udvalg. Det enkle og rektangulære design blødes op af de designet slanke ben, hvor de mange huller i overfladen styrker konstruktionen, og samtidig skaber et distinkt udtryk.

De nye designs fås i en række udvalgte farver, som du kan finde på vores webshop.

 

Matin Floor Lamp

Matin gulvlampen tilbyder et moderne og poetisk design, der kombinerer visuel skønhed og fysisk robusthed. Designet består af et slankt stel af poleret messingstål og sammensat med en plisseret bomuldsskærm i en række nøje udvalgte farver.

Lyskilden har integreret LED, der giver et diffust lys – og har samtidig en digital in-line lysdæmper gulvkontakt til justering af lyseffekten.

 

Se alle nyhederne på vores webshop.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Mogens Hansen er et dansk møbelbrand med fokus på kvalitet og komfort. Deres sofadesigns er skabt med ergonomiske linjer og justerbare nakkestøtter, så du kan nyde afslappende stunder i timevis uden a... Læs mere
Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

by Lassens Frame opbevaringssystem er en enkel og elegant løsning, der kan tilpasses efter dit individuelle behov og kan samtidig bruges til mange formål. Frame er skabt med en unik tilgang til geomet... Læs mere
Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Le Klint er et brand med en fascinerende historie, og som har sat sig selv i spidsen for lampeindustrien med deres unikke og sofistikerede designs. Deres lamper er en blanding af traditionelle teknikk... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Når der nu er en anledning til at have gæst... Læs mere
Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.