Inspiration: Indretning af lille soveværelse

Inspiration: Indretning af lille soveværelse

Det er ikke alle, der har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan derfor være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk og med nok plads til opbevaring. Mange har tidligere boet i en studiebolig på 26m2, hvor soveværelset egentlig bare var en seng, så vi kender alt til at begrænse sig, når det kommer til møbler. Men det kan stadig gøres praktisk og hyggeligt.

 

Find ud af, hvad der skal opbevares i soveværelset

Brug de ting du vil have plads til i soveværelset som udgangspunkt for, hvilke møbler du skal købe. På den måde sikres det, at du kun køber de møbler, som der er behov for. Hvis du har plads tilovers efterfølgende, kan du udvide og måske få plads til en lille bænk eller et bord. Det kan også ske, at du finder ud af, at du ikke har brug for alle de møbler, som du tror.  

 

Gem unødvendige ting væk


Anskaf flotte opbevaringsmøbler, såsom en kommode, puf eller bænk. I forbindelse med det lille soveværelse kunne multifuktionelle møbler være det mest optimale og mest praktiske. Ved at få nogle ting gemt væk bag låger, kan du få rummet til at virke større og mere rumligt. Herudover er dette også et smart tip til et soveværelse, der er nemt og hurtigt at gøre rent.

 

Udnyt pladsen (og højden)

Når man ikke har meget plads at gøre godt med, bliver man nødt til at udnytte den plads man har. Hertil findes der mange smarte og flotte opbevaringsløsninger. Det er helt optimalt at opbevare nogle ting under sengen. Det kunne eksempelvis være lagner, sengetøj, ekstra dyner og tæpper eller andre ting, som du ikke har brug for at have adgang til hver dag. Et andet tip er at anskaffe høje skabe, som giver gode opbevaringsmuligheder i højden. 

Hvis gulvpladsen er begrænset, kan du med fordel placere så få genstande på gulvet som muligt. I stedet for at have en gulvlampe eller et sengebord stående på gulvet, kan du bruge pendler eller væglamper i stedet for. Bare sørg for at stikkontakten er tæt ved din seng, ellers kan du blive træt af det i længden. Erstat dit sengebord på gulvet med et væghængt sengebord eller udskift sengebordet med en hylde - enten ved siden af eller over din seng. Dette giver dig en lille ekstra plads til at dekorere dit soveværelse og gøre det endnu mere indbydende. 

 

Skab en hyggekrog med dekorationspuder

Når pladsen er trang i rummet, er det smarteste at stille sengen op ad væggen, gerne i et hjørne. Senge kan også med fordel placeres i kroge, hvor andre møbler har svært ved at stå. Hvis du har et træls rum, hvor en almindelig seng ikke passer ind, kan du overveje at få bygget en speciallavet seng, der passer perfekt ind i din krog. Sørg dog stadig for at huske en god madras, så du ikke går ned på komfort bare fordi pladsen er lille.

Hvis sengen er placeret op mod en væg, giver det god mening at skabe en hyggekrog med et fint sengetæppe og masser af puder. Det er især vigtigt at gøre sengen indbydende som en sofa eller hyggekrog, hvis din seng er en del af din stue eller du indretter værelse til et stort barn eller teenager. Såfremt din seng står i stuen, kan det også give rigtig god mening at investere i en god sovesofa fremfor en seng, så du hurtigt kan finde stuehyggen frem. 

 

Vi håber nogle af disse tips var nyttige og du får indrettet et super flot soveværelse. Når du er færdig med at indrette dit soveværelse, må du meget gerne lægge det op på Instagram og tagge det med #jacobsenmøbler, så vi kan se det.

Skriv en kommentar

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

Aktuelt

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Bagom Mogens Hansen og deres kvalitetssofaer

Mogens Hansen er et dansk møbelbrand med fokus på kvalitet og komfort. Deres sofadesigns er skabt med ergonomiske linjer og justerbare nakkestøtter, så du kan nyde afslappende stunder i timevis uden a... Læs mere
Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

Inspiration: Skab et personligt opbevaringssystem

by Lassens Frame opbevaringssystem er en enkel og elegant løsning, der kan tilpasses efter dit individuelle behov og kan samtidig bruges til mange formål. Frame er skabt med en unik tilgang til geomet... Læs mere
Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Bagom Le Klint: Indret dit hjem med de skønne lamper

Le Klint er et brand med en fascinerende historie, og som har sat sig selv i spidsen for lampeindustrien med deres unikke og sofistikerede designs. Deres lamper er en blanding af traditionelle teknikk... Læs mere
Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Inspiration: Sådan pynter du et fint påskebord

Påsken banker snart på døren og det samme gør samvær med gode venner og familien. Et smukt påskebord er med til at skabe rammerne for en hyggelig atmosfære. Når der nu er en anledning til at have gæst... Læs mere
Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Inspiration: Sådan gør du din have hyggelig

Sommeren er endelig på vej, og det betyder masser af udendørsaktiviteter, lange lyse aftener og hyggelige grillaftener i godt selskab. Hvem elsker ikke at tilbringe tid i det dejlige vejr og nyde den ... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.