Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Inspiration: Gaveidéer til livets store anledninger

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller ønsker du at give en gave uden begrundelse, så har vi her samlet et lille udvalg af skønne gaveidéer – i mange forskellige prisklasser. Uanset om det skal være en lille og trendy gave eller en klassiker, så kan du hos Jacobsen Møbler finde den perfekte gave til dem, du holder af.

 

Skønt belysning fra velkendte brands

Lamper er mere end bare en kilde til lys - de er en del af vores hverdag og kan skabe en følelse af komfort og velvære i dit hjem. Uanset om man har brug for lys til at læse, arbejde eller slappe af, findes der altid en lampe, der passer til dit behov. Men lamper er ikke kun funktionelle, de kan også være smagfulde og være et dekorativt element i dit hjem. En unik lampe kan tilføje en personlig touch til ethvert rum, og kan være en samtale starter for gæster.

 

Forkæl med et smukt smykke fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er en dansk smykkevirksomhed, der skiller sig ud i smykkeverdenen med deres unikke og farverige smykker, håndlavet med kærlighed og omtanke. Inspireret af naturen og dansk design, kan disse smykker let tilføje et farverigt touch til enhver garderobe. Perfekte som gave eller til at forkæle sig selv med, er Enamel Copenhagen smykkerne kendte for sin skønhed, holdbarhed, og for at komme i små serier og limited editions, som gør dem ekstra specielle og unikke.

 

Skønne bløde plaider og puder

Bløde plaider og puder er ikke bare en praktisk ting til hjemmet, de er også en måde at skabe et hjem, der er både hyggeligt og indbydende. Det er en måde at vise omsorg og omtanke for dem, du holder af, og det er en måde at tage sig af sig selv. En blød plaid eller pude kan være en trøstende gave i svære tider, eller en hyggelig gave i gode tider. Det kan være en gave, der viser, at du tænker på modtageren og ønsker at skabe en varm og indbydende atmosfære i deres hjem.

 

Vi har en masse skønne varer på vores webshop.

Se det store, skønne sortiment af både møbler og interiør her.

Skriv en kommentar
default Image

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 10.00-15.30
  • + 45 69 15 62 00

  • Tryk 1 for Kundeservice
  • Tryk 2 for Rådgivning

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 10:00 - 16:00

Aktuelt

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

Inspiration: Pedestal, enkelt, tidløst og funktionelt design

I en verden, hvor elektronikprodukter fylder vores hjem mere end nogensinde før, er der behov for smarte og æstetisk tiltalende løsninger til at integrere dem i vores indretning. Her træder Pedestal i... Læs mere
Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Nyhed: Den populære Multi-lite udvides med en trådløs lampe

Opdag en belysningsserie, der kombinerer dynamisk fleksibilitet, tidløs æstetik og en unik evne til at transformere ethvert rum. Byd velkommen til Multi-Lite serien fra Gubi. Lad dig inspirere af just... Læs mere
Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Inspiration: Elevér din indretning med bænke og taburetter

Når det kommer til indretning af dit hjem, er valget af møbler afgørende for både funktionalitet og æstetik. Bænke og taburetter er to alsidige møbler, der ikke kun tilføjer en ekstra dimension til di... Læs mere

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.